Claus & Carina....... i Kina     

 

 										<< RETUR

Da Anders kom forbi Zhuhai

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

<< RETUR

Og der var kaffe på kanden...

Denne gang var det Claus' barndoms kammerat, Anders, der havde fundet vejen ud til os i Zhuhai. Den nye service med en hurtig katamaran færge direkte fra Hong Kong lufthavn gjorde, at vi kunne hente Anders nede ved Zhuhai's færge terminal - en væsentlig nemmere og billigere løsning for alle parter. Besøget varede i en uge som startede med afslapning og seværdighederne i Zhuhai og endte med overnatning i Hong Kong, hvor Claus og Anders gjorde de sidste opdagelser og shopping. Desværre kom feber og ømme lemmer snigende på Anders, så de sidste timer i Kina + flyveturen + 1 uge efter derhjemme var ikke særligt sjovt. Vi håber dog stadig at Anders vil huske turen for alle vores gode ture, maden og ikke mindst den kinesiske øl, Haizhu :-)

 

Anders fandt sig forbavsende hurtigt til rette i Kina. Kufferten var knap nok lagt ind på værelset, før kaffen blev hældt i koppen og livremmen blev løsnet ude på altanen. Med de daværende -15 grader i Danmark, ser Anders nu alligevel ud til at kunne acceptere den lange rejse på næsten 22 timer fra start til slut.

 

 

 

"Jeg vil have en go' kinesisk bajer" - og det fik han så! Lidt større end normalt, men dette ville Anders nu aldrig brokke sig over! Den lokale bryg "Haizhu" er en lys og frisk pilsner, der smager af... flere Haizhu :-)

 

 

Når man besøger Zhuhai skal man jo besøge New Ming Palace, og det var heller ingen undtagelse for Anders. Denne dag tog Carina og Anders alene afsted, da Claus var på arbejde.

 

 

Denne gang var vejret meget mere klart end vi tidligere har set oppe fra toppen af bjerget i New Ming parken. Varmen herude gør at disen ofte dækker Zhuhai. Til venstre ses paladset ved indgangen og man går så hele vejen rundt om denne sø og ser på alle bygningerne.

 

Temperaturen var oppe igen for første gang i nogle måneder, så der var besøgende igen og bådene var derfor taget frem.

 

 

Det tog ikke mange sekunder at overtale Anders til at besøge vores yndlings frisør. Oven på en god gang mad, et par øl og lidt shopping i gaderne, er det perfekt at kunne lægge sig ned i 3 kvarter og blive gnubbet i hår-rødderne.

 

 

Anders Hansen - en mand efter øl :-)

Turen var nu gået til Hong Kong for Anders og Claus. Her skulle den lille hyggelige gade "Knutsford Terrace" med virkelig gode restauranter og barer naturligvis testes af fagfolk! Smager en Carlsberg i Hong Kong virkelig som den Carlsberg vi nyder i Danmark efter plænen er slået? Svaret er "nej" - ikke helt! Mon vandet er forskelligt? Ved det ikke...

 

 

Lørdag var vejret som I kan se ikke det bedste. Tåget og VIRKELIG blæsende, så der var ingen grund til at besøge udsigtspunktet "The Peak". Vi tog dog den korte 5 minutters sejltur over til den anden side af vandet og gik mellem de høje skyskrabere.

 

 

Her kan man se hvorfor man kalder det "skyskrabere" :-)

(Sorry - kunne ikke lade være!)

 

Arkitekturen er virkelig flot på mange af bygningerne og man går næsten og får hold i nakken af at studere dem alle.

 

 

Et typisk gadebillede fra Hong Kong siden af storbyen. Den anden side, som hedder Kowloon, er ikke så præget af skyskrabere og veje der går op og ned og ind og ud.

 

 

En glad Anders den sidste aften i Hong Kong, trods feberen var begyndt at melde sig. Herefter gik turen til lufthavnen, hvor Anders og Claus sagde farvel til hinanden med forhåbentligt snarligt gensyn. Tusind tak for besøget, Anders!

 

 

clausogcarina.dk © 2005 • Privacy Policy • Terms Of Use