Claus & Carina....... i Kina     

 

 										<< RETUR

Maja og Niels på Kina visit

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

<< RETUR

Palle pophår, Monica Lewinsky og bling bling shopping...

April 2004 flyttede Maja & Marianne ind i lejligheden under vores i Århus og på disse 4 måneder før vi drog af sted til Kina, nåede vi at komme til at kende hinanden så godt at Maja og Marianne gerne ville besøge os herude. Desværre fik Marianne ikke mulighed for at tage afsted, men Maja allierede sig istedet med sin gode ven, Niels.

 

”Bar street” var naturligvis en af de første seværdigheder, der skulle vises frem i Zhuhai for de nyankomne. Vejret var perfekt og vi fik alle virkelig solens varme at mærke for første gang i år. Så solbrillerne kom hurtigt frem og man kan næsten se på deres smil, hvor koldt der var derhjemme på dette tidspunkt i starten af april.

 

Fodmassagen er jo ved at være berømt herude og det var heller ingen undtagelse her. Dette er en perfekt måde at starte eller slutte dagen på og det bedste er, at de har åbent døgnet rundt, så på vej hjem fra byturen kan det normale æde-gilde på grillen erstattes med en timelang gang fod massage.

 

Dette ligner nærmest en Maja og en Niels, der smiler af lettelse over den manglende hund på bordet, men i virkeligheden er det nok mere fordi de var vilde med maden på restaurant ”Muselin”. Der gik ikke mange minutter før de pinde bare måtte lære at brød-føde dem, for maden herinde røg ned i højt tempo og i lidt større mængder end vi måske burde.

 

New Ming Palace i Zhuhai er en attraktion, som alle der gæster os vil komme til at se. Stedet er virkelig smukt og imponerende for alle.

 

Niels og Maja ved en af de mange flotte bygninger i området.

 

En af de mange statister i New Ming Palace, der er med til hjælpe indtrykket af tiden dengang. Der er dog lidt meget ”lampeskærm” over denne hat!

 

Maja i kinesisk foto opstilling med V-tegnet foran en klassisk Kina figur.

 

Den gamle Beijing restaurant ”Lao Beijing” er stadig en af vores favoritter og det skulle Niels og Maja heller ikke snydes for. Retterne er attraktive for vores danske smagsløg og er ikke så stærkt som Hunan restauranterne. Som sædvanlig kom vi til at bestille alt for meget mad og forlod stedet med mavesmerter igen.

 

Niels fór tilbage i sædet på den lave træbænk, da den lille kineser svang den lange kande med kogende vand henover hans hoved og for en kort stund pegede mod hans skød, før den blev finindstillet til at ramme tekoppen. Billedet kan vi kalde ”Et lettelsens suk”…

 

Det er altid en fornøjelse at hive vores gæster ned til frisøren til en gang hovedbundsmassage og se deres udtryk – ”Hvad skal der ske?” – i deres øjne.

 

Massagen gik fint og vi endte herefter i salonen, hvor frisørerne gerne spolerer éns frisure fuldstændigt med børste og hårtørrer.

 

Dette gik værst ud over Niels, der fik en ordentlig gang ”Palle pophår” med Elvis rør i toppen!

 

Et af de bedre steder i byen, som vi er begyndt at besøge på det seneste er en Thai restaurant i Gongbei. Her måtte Maja og Niels også ned og nyde de mange fantastiske retter.

 

Macau blev en heldagstur, hvor vi her er på toppen af det gamle fort med udsigt over Macau by og Kina i baggrunden.

 

Et af vores favorit afslapningssteder er ”Blue Mountain Coffee”, som falder meget langt fra de larmende steder vi normalt besøger. Her er stille og roligt og en klassisk pianist der spiller velkendte, internationale sange. Vi måtte derfor vise Maja og Niels dette sted med deres egen fænomenale kaffe ”Blue Mountain”.

 

Når vores gæster har et ønske om at komme til Hot Springs, så står vi ikke i vejen! Her et lille billede af Niels og Hr. Hansen, der nyder det varme vand og den klassiske kinesiske musik.

 

Dragterne er uimodståelige! Her er Maja og Niels ved middagsbordet i Hot Spring.

 

 

Og ja, man må ikke tage billeder herinde, men vi er jo stadig intetanende turister, så der blev skudt lidt alligevel. Carina og Niels sidder her i vin-poolen, som i dagens anledning var en Charteau de Seguin rødvin årgang 99’. Ikke så kraftig i smagen og tør eftersmag selv efter flere liter!

 

Det sidste billede fra Hot Spring er fra kaffe-poolen, hvor vandet er næsten sort og man føler man sidder i en stor kaffekop.

 

De sidste dage af Niels og Maja’s besøg foregik i Hong Kong – billedet her er fra vores hotel og nu skulle man måske tro at det hele gik ned af bakke herfra…

 

Men vi skulle faktisk op ad bakke! Turen gik til ”The Peak” med udsigt over hele Hong Kong og her er Maja med den flotte skyline i baggrunden.

 

På toppen af ”The Peak” findes også et voksmuseum og her fik Claus sig en seriøs, dyb dialog med en af medarbejderne og Maja fik opfyldt sin drøm om at blive ægte ”Bond-pige”.

 

Carina fik sin debut som politiker med opbakning fra både Bush og Schwarzenegger.

 

”I did not have sexual relations with that woman…”

 

”Hong Kong by night”

– et syn man aldrig glemmer. Maja og Niels – tusinde tak for besøget!

Vi håber I havde det lige så sjovt som vi havde!  

 

 

clausogcarina.dk © 2005 • Privacy Policy • Terms Of Use