Claus & Carina....... i Kina     

 

Påske på Harbour View Hotel

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

<< RETUR

Go'e venner, go' mad og go' påske......

Mens Carina holdt påsken i Danmark, var Claus taget retur til Zhuhai. Her havde ZIA (Zhuhai International Association) indbudt alle "expat's" (expatriated = udstationerede) i byen til en flot påske buffet på Harbour View hotellet. Her mødtes en flok danske venner denne lørdag formiddag med store forventninger til udvalget af mad og her må man tage hatten af for køkkenet. Der var simpelthen alt hvad hjertet og maven begærede!

 

Det var svært ikke at starte med chokoladen! I det hele taget svært at holde fokus på én ret ad gangen!

 

Dette er en af "øerne" med mad. Kolde og varme retter, frugt, kager, desserter og en kok der stod og lavede varme pandekager. Måske ikke lige et typisk dansk påskebord, men hvem har lyst til at klage :-)

 

Tja, sådan kan man også nyde vandmelon!      Nr 3. kage tallerken - "Jeg løb hjem, Carina!"

 

Og bedst som man sidder og nyder sin påske frokost, så skal man forstyrres af et gadekryds mellem en gris og en elefant iført guld body-stocking og grill handsker!!!

 

Nu var det ungernes tur. Til konkurrencen havde arrangørerne spredt malkuleret papir ud over et område og gemt kogte / farvede æg rundt omkring. Som altid gjaldt det så om at finde flest æg inden for en begrænset tidsramme for at vinde en af tøjdyrene på bordet.

 

Til at skræmme de mindste børn væk havde                Nogle æg var større end andre! arrangørerne hyret denne kanin.

 

Sejr herrens stolte mor var ikke populær i "dansker lejren". Mens knægten ikke helt forstod meningen med legen, nåede hun at støvsuge banen for 26 æg foran alle børnene! Men hævnen var sød, fordi... 

 

... den intetanende mor havde vist ikke læst konkurrence betingelserne. For ifølge denne beskrivelse "...vil vinderne få et gratis billede og blive beholdt som souvenirs". Trist skæbne, men sådan går det når man snyder. Hmmff... 

 

 

clausogcarina.dk © 2005 • Privacy Policy • Terms Of Use