Claus & Carina....... i Kina     

 

 										<< RETUR

Verden er stor... Se hvor vi bor!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

<< RETUR

Hvor pokker ligger det Zhuhai henne?

Mange har spurgt til hvor selve Zhuhai ligger i Kina og vi har derfor her valgt at vise et par kort, hvor I kan få et indtryk af placeringen.

Kortet med hele Asien her, viser tydeligt at Zhuhai (røde stjerne) ligger i den varme og sydligste del af Kina. Ikke ret langt fra Vietnam, Taiwan, Thailand og Manilla. 

 

Lidt tættere på med flere navneangivelser. Hong Kong ligger faktisk under selve "Macau" teksten og der er ca. 1 times transport tid i en hurtig katamaran færge (for at give et indtryk af afstandene).

 

Her ser vi Guangdong provinsen tættere på. Her er flere af de steder vi har besøgt under vores ophold herude. Guilin ses øverst til venstre, hvor de flotte natur billeder fra Yangshuo er taget. Guangzhou, hvor vi har besøgt adskillige gange i shopping'ens navn. Den sydlige ø med byen Haikou er på øen Hainan, hvor Claus var på firmatur og til sidst ikke at forglemme vores dejlige Macau, hvor Claus' fødselsdag bl.a foregik.

 

Et godt billede her, der viser hvor tæt vi er på Hong Kong. Syd for Zhuhai hænger selve  halvøen Macau fast, hvor man har mulighed for at gå over grænsen.

 

Tilsidst et lille kort af vores dejlige Zhuhai. Selve Zhuhai området er hele det lysegule og lyserøde areal og vi bor lige ved den røde prik på billedet i resortet Huafa New Town i Nanping.

clausogcarina.dk © 2005 • Privacy Policy • Terms Of Use