Claus & Carina....... i Kina     

 

 										                     << RETUR

Den gamle lejlighed

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

<< RETUR

Billeder fra vores tidligere lejlighed i Huafa New City

Kollegerne i Zhuhai gjorde et kæmpe arbejde for at skaffe os et godt sted at bo, da vi kom herud og man kan mildest talt godt sige, at det er lykkedes! Huafa New City er et kun 1 år gammelt kompleks med fantastiske lejligheder og facilliteter.

Nedenfor kan I se billeder fra vores tidligere lejlighed, hvor vi nåede at bo i ca. 14 dage, mens vi ledte efter en anden. Lejligheden var skam suveræn og absolut god nok, men vi savnede en elevator på 6. sal og ville komme i seriøs pladsmangel under de større besøg fra Danmark. Ligeledes havde vi set de andre lejligheder i komplekset og de er dobbelt størrelse, har bedre udsigt og ikke at forglemme - er til næsten samme pris som denne lejlighed. 

 

 

Billede fra stuen set mod altanen. Som I kan se er hele lejligheden møbleret og det er slet ikke usmagelige møbler, som vi måske havde frygtet. Flere af møblerne kunne have været fra IKEA, men der er skam også STORE undtagelser..... 

 

Her set fra altanen ind i stuen. Bagerst til højre for spejlvæggen er vores hoveddør og overfor denne er indgangen til køkkenet. Bemærk vidunderet øverst oppe på venstre væg - vores uundværlige air-condition som kører konstant døgnet rundt. Under er gangen ind til soveværelset, toilettet og gæsteværelset. 

 

Sidste billede fra stuen er set fra hoveddøren.

 

Fantastisk soveværelse - man kan sågar sidde ude i den brede vindueskarm og læse, mens man nyder udsigten.

 

Soveværelset set fra vindueskarmen - igen kunne møblerne være fra et dansk møbelhus.

 

Her et billede af det lille gæsteværelse med en udslåelig ko til gæster. Rummet blev udelukkende brugt som opmagasinering og strygerum.

 

Lige når man træder ind ad hoveddøren kigger man ind i køkkenet. Her kan man tydeligt se at køkkenet ikke har samme "værdi" eller værdsættes på samme måde som i Danmark, men de skulle efter sigende begynde at gå i den retning efterhånden. Bagerst ses en lille dør der fører ud til en lille altan med en koldtvands-vaskemaskine, varmtvandsbeholder osv.

 

Den anden side af køkkenet ser således ud - ja, der er ikke meget plads, men det er rigeligt til hvad vi har brug for. Carina har dog været ude og shoppe tekoger, kaffemaskine og en lille hvid ovn, så vi selv kan bage lidt brød (kineserne har ikke den store "brød kultur"). Den mørke maskine nedenfor er en form for hvidevare, der destillerer servicet - dvs. koger alle bakterier væk.

 

Til sidst et billede af toilettet, hvor brusenichen er til højre - kompakt og funktionelt.....

 

clausogcarina.dk © 2004 • Privacy Policy • Terms Of Use