Claus & Carina....... i Kina     

 

 										<< RETUR

Mad billeder

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

<< RETUR

Typiske retter fra vores restaurant besøg

Som tidligere beskrevet, er vi blevet vilde med maden herude. Der er et kæmpe udvalg og det dejlige er, at de bestilte retter sættes i midten af bordet, så alle gæster kan nyde af alle retter.

 

Flere steder serveres først et par appetizers, mens man venter. Nogle steder blot peanuts og lidt grønsager - andre steder, som man kan se på billedet, kommer et helt udvalg. 

 

Billedet her viser en god blanding af forskellige retter. Nederst ses store saftige rejer, der skal dyppes i den mørke sauce på begge sider og går vi rundt "med uret", er næste ret en varm gryde med krydret oksekød i en god sauce med masser af grøntsager - nam nam! Næste tallerken indeholder vores faste klassiker - nemlig broccoli med hvidløg - simpelt, men himmelsk. Næste ret er stærkt svinekød, der skal gnaves af benene og til højre for, er en grøntsags tallerken med bladselleri, forårsløg og peanuts, som er beregnet til at køle tungen ned efter de stærke retter. Sidste ret er en stegt fisk (på billedet er kun resterne) placeret i en lille træ-jolle med toppene fra bladselleri.

 

Denne krydrede ret med nudler, oksekød, grøntsager og en smule chili er intet mindre end et mirakel.

 

Kold kylling med skind, ben, grøn peber og forårsløg.

 

Igen én af vores yndlinge - broccoli med hvidløg!

 

Her ses én af de gode banditter - stærkt krydret lammekød med løg, chili og grøn peber. Virkelig kræs for begge ender...

 

Denne støbejernsgryde indeholder en ret bestående af oksekød, peber frugter, løg og svampe i en boblende, varm sauce!

 

De uskrevne regler siger, at det perfekte kinesiske madbord skal indeholde alle elementerne. Noget sødt, noget stærkt, noget surt og desuden indeholde korrekt harmonerende farver - en kunstart, der ifølge kilder kan tage år at lære.

 

Bon appetit.....

clausogcarina.dk © 2004 • Privacy Policy • Terms Of Use