Claus & Carina....... i Kina     

 

 << RETUR

Skype

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

<< RETUR

Gratis internet telefoni

Som noget helt nyt, er det blevet muligt at tale gratis over internettet. Med den rette størrelse computer og lidt ekstra tilbehør kan du nemt komme til at snakke gratis med os, så tit du lyster! For godt til at være sandt? Se nedenfor hvad det kræver og hvad du skal gøre.

 

 

Krav til din computer

 

Som det allerførste skal dine computer opfylde flg. krav:

 

  • Din PC skal have Windows 2000 ell. XP
  • Minimum 400 MHz processor
  • Minimum 128 MB RAM
  • Minimum 10MB fri på din harddisk
  • Lydkort, højtalere og mikrofon
  • Internet forbindelse (enten et modem med minimum 33.6 Kbps eller blot hvilket som helst bredbånd: kabel, ADSL, osv.)

 

Gå evt. ind i en computer butik og forklar at du vil på "Skype" og mangler mikrofon og højtalere - herefter vil ekspedienten sandsynligvis finde en pakkeløsning til ca. 300-400 kr.

 

Han vil ligeledes sandsynligvis forsøge at sælge dig et lille web-kamera, så vi kan se hinanden. Dette skal du være velkommen til, da vi også har kamera hos os, men det er slet ikke et krav.

 

Download og installér Skype

 

Gå ind på www.skype.com og klik på "Download now". Herefter vælger du "Skype for Windows" og trykker "Download". Det der sker nu er, at du henter et installations-program som du roligt kan trykke "Save" til. Når programmet er downloaded, ligger det på dit "skrivebord/desktop" og ved at klikke på det nye ikon installerer du det egentlige program på din PC.

 

Når du har oprettet din bruger-profil (du bliver automatisk spurgt om det) popper nedenstående vindue op og du kan søge efter Carina Manley Hansen eller Claus Ellevang Hansen ved at klikke på luppen. Så skulle vi gerne poppe op, men prøv evt. et par gange, hvis det ikke virker. 

Som sidste reklame for programmet "Skype", kan det nævnes, at der også er mulighed for at downloade "Skype Out", hvor man sætter penge ind på en konto og herefter kan man ringe til alle almindelige fastnet- og mobil telefoner i hele verden til lokal takst. Smart ikk?

 

TDC: "Houston - we have a problem" :-)

 

 

clausogcarina.dk © 2004 • Privacy Policy • Terms Of Use